Web Analytics
Categories
Probeersel

De richt problemen van dikke oudere mannen

De laatste jaren krijg ik steeds vaker te horen dat vrouwen eisen dat oudere mannen gaan zitten om een kleine boodschap te doen. Dit om een probleem op te lossen. Maar ik moet de eerste man nog tegenkomen die het aan durft om uit te leggen dat het probleem onoplosbaar is.

Wanneer jonge dunne mannen een kleine boodschap doen, houden ze hun penis vast om de straal te kunnen richten. Het probleem is dat de plasbuis een vaste lengte heeft. Dus wanneer mannen ouder en dikker worden en hun onderbuik steeds verder naar buiten gaat hangen. Hebben ze steeds minder houvast.

Waardoor ze met hun hele lichaam moeten gaan richten.

Links en rechts is niet zo een probleem. Maar soms is de straal ineens een stuk krachtiger. Waardoor ze over de pot heen pissen. Hun instinkt is dan om een stapje naar achteren te doen. Dat is waar het fout gaat. Als je, terwijl je pist, een stapje naar achter doet, dan zwaait de straal alle kanten op.

Nadat dit een paar keer gebeurd is eisen vrouwen dat mannen gaan zitten. Het probleem daarbij is dat ze een anatomische probleem over het hoofd zien.

Wanneer vrouwen zitten, hebben ze een gaatje aan de onder kant, waardoor ze altijd recht naar beneden pissen.

Maar als mannen gaan zitten houden ze hun penis niet langer vast. Ze nemen aan dat hij altijd min of meer naar beneden wijst. Maar dat doet hij niet altijd. Het mannelijke lid is soms wat langer en soms wat korter. Als hij wat langer is, hangt hij keurig naar beneden. Maar als hij wat korter is pissen mannen keurig onder de wc-bril door.

Dit merken ze pas wanneer ze op staan en ontdekken dat hun broek en de grond nat zijn. Mannen hebben natuurlijk nooit een reserve broek bij zich. Dus trekken ze hem in godsnaam maar op. Vervolgens gebruiken ze wc papier om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Vrouwen merken het altijd. Maar er is natuurlijk geen man die in deze situatie durft uit te leggen dat hij wel degelijk was gaan zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.