Web Analytics
Categories
Probeersel

Een gesprekje

Een politie agent komt aan gefietst. Remt af en stapt van zijn fiets. Hij gaat in de rij voor de pin automaat staan, achter een man in een blauwe jas die staat te pinnen.

Een agent, in functie, die geld gaat tappen. Da’s nieuw.

Er komen een paar mensen achter hem staan. De agent doet een stap naar links en laat die mensen voor gaan.

De man in de blauwe jas haalt zijn geld uit de muur. Doet een stap naar links en pakt een step. Hij draait zich om en begroet de agent. Ze staan een paar minuten intensief met elkaar te praten. Ze geven elkaar is een fist bump. De agent stapt op zijn fiets, draait zich om en staat op het punt om weg te fietsen.

De man in de blauwe jas steekt zijn hand op en zegt nog iets. De agent draait zich terug. De man in de blauwe jas begint druk te praten. Onderwijl onderdelen van zijn step aanwijzend. Beiden barsten in lachen uit. Ze praten nog een paar minuten door.

De agent draait zich weer om en fietst weg. De man in de blauwe jas stept weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.