Web Analytics
Categories
Probeersel

Alles kan

Het leuke van verhalen schrijven. Iets dat ik tot een paar dagen geleden nooit geweten heb, is dat alles een verhaal kan zijn. Op dit moment zit ik na te denken over een verhaal over mijn haat/liefde verhouding met een computer spel. Een kort verhaal dat ik morgen ga schrijven.

Maar simpel weg het feit dat alles een verhaal kan zijn, maakt de scope van verhalen zoveel groter.

Twintig jaar geleden heb ik een periode korte verhalen geschreven. Maar ik had altijd problemen met inspiratie. Precies om deze reden. Ik dacht dat een verhaal over iets bijzonders moest gaan.

Maar dat hoeft niet. Een verhaal kan over de meest aller daagse dingen gaan. Zeker wanneer je het verhaal alleen maar als probeersel schrijft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *