Henk ter Heide

Ik ben een 58 jarige autistische homo met een visueel denkproces en een fotografisch geheugen.

Fotografisch geheugen is leuk. Het maakt dat je er behoefte aan hebt om informatie te verzamelen. Dus ik heb twintig jaar informatie verzamelt over suïcidaal gedrag bij kinderen en tieners, elf jaar informatie verzamelt over de vele problemen bij de Sociale werkvoorziening en de laatste zeven jaar heb ik aan een economisch project gewerkt.

Je zou kunnen stellen dat ik een wandelende encyclopedie ben. Maar ik maakt er geen gewoonte van om mensen ‘weetjes’ te vertellen. Naar mijn ervaring vinden ze dat vervelend.

Maar ik wil toch eens iets anders proberen. In plaats van informatie te verzamelen, zou het ook wel eens leuk zijn om informatie te delen. Deze blog is een poging in die richting.